Rezultatul testului eChat la Dobos Security

Un factor important nu este doar cunoașterea excelentă a produsului, ci și o cunoaștere aprofundată a grupurilor țintă ale produsului. De aceea, am avut ocazia să merg la o întâlnire la Szombathely, în Ungaria, pentru a vizita la  Dobos Security și am putut în sfârșit să comunic nu numai prin telefon sau e-mail, ci și să prezint sistemul eChat în persoană, înainte de restricțiile pandemiei. A doua întâlnire a fost programată pentru după-amiaza, astfel încât am putut folosi întreaga dimineață liberă pentru a discuta experiențele din ultima săptămână cu proprietarul companiei, Robert Dobos.

Rezultatele testului eChat

Trebuie remarcat faptul că nu era pentru prima dată când Róbert vedea un sistem radio și un astfel de nivel de control operațional, deoarece anterior lucrase într-un serviciu profesionist în această calitate. Așadar, lecția a fost acolo și pentru mine: un profesionist se ocupă de sistemul eChat! Nu există un test și un interes mai util decât acela de a avea un proprietar de afacere care să testeze și să își dea cu părerea despre o nouă tehnologie, care înțelege transceiverele și vede beneficiile, aducându-mi poate în atenție puncte care ar fi importante de transmis producătorului. Róbert mi-a dat permisiunea de a documenta dimineața, pentru ca și alții să poată vedea cum se utilizează sistemul în direct.

Comunicare prin dispecerat la Dobos Security

Datorită faptului că instalarea  programul de dispecerat eChat  a fost rezolvată anterior ,astfel încât, până la sfârșitul săptămânii de testare, sistemul de dispecerat eChat a fost gestionat aproape în mod profesionist.. Nici utilizarea transceiverelor bazate pe internet eChat E350 nu a fost o problemă, iar videoclipurile tutorialului de pe echatstatiiradio.ro și canalul YouTube al Anico Kft. au fost de mare ajutor. L-am rugat pe Robert să documenteze o ședință publică de dispecerat. Ceea ce i-a plăcut cel mai mult lui Róbert la utilizarea PC-ului a fost faptul că poți iniția traficul vocal apăsând bara de spațiu în loc de mouse, ceea ce grăbește răspunsul dispecerului.

Beneficiile jurnalului electronic eChat

Testarea a fost făcută inițial de Róbert și echipa sa cu transceiverele eChat E350, dar acum le-am adus și o stație  eChat E700 . Înregistrarea electronică a fost solicitată anterior de către testerii Dobos Security și au fost încântați să vadă că software-ul de dispecerat înregistrează și traficul de voce. Cu toate acestea, acum că le-am arătat radioul eChat E700 – pe care tot traficul de voce este salvat în loturi – proprietarului companiei i s-au luminat ochii și am instalat imediat acest dispozitiv. Radioul eChat E700 a fost deja utilizat în cursul dimineții. Deoarece flotele pot fi extinse cu ușurință, nu a existat nicio problemă în a integra radioul în grupul demonstrativ. După ce s-a terminat dimineața, patrula a predat radioul pentru ca noi să putem demonstra cum să salvăm traficul de vorbire și de ce este bine.

Luați dispeceratul eChat cu Dumneavoastră!

Nu numai că utilizatorii eChat pot fi urmăriți la birou, dar pot lucra de fapt oriunde, cu ajutorul radiourilor și al unei tablete, dispecerii nu sunt legați de o locație. I-am menționat această posibilitate lui Róbert la începutul testării. Și, după cum s-a dovedit, ideea i-a captat imaginația. Biroul avea un dispozitiv 2 în 1 potrivit pentru acest lucru, așa că Róbert și echipa sa au reușit să facă acest lucru în mod inteligent și le-a plăcut mobilitatea.

Rezumatul testului

Am primit foarte multe informații în cele 4 ore cât am stat la birou. Nu am reușit să documentez totul, dar a fost instructiv pentru mine. Am trecut în revistă o mulțime de idei pentru utilizare ulterioară, cum ar fi:
– conectarea site-urilor la distanță
– extinderea flotei pentru evenimente periodice (cu posibilitate de închiriere)

Și multe alte critici constructive utile au fost conturate din abundența de informații pe care am reușit să le adun în acea zi. Róbert a fost, de asemenea, încântat de noua oportunitate, deoarece am menționat sprijinul financiar care ar putea fi obținut prin licitație, astfel încât acest lucru a dus planificarea noastră și mai departe. Fiind o companie mică, este de mare ajutor să obțină finanțare pentru o astfel de investiție. Ne-am bucurat să vedem că a început un brainstorming și că Dobos Security a fost atât de impresionată de ușurința de utilizare a sistemului, și le mulțumim pentru oportunitatea de testare și pentru că ne-au permis să documentăm și să publicăm materialul. M-am bucurat în mod deosebit de clarificări și de faptul că am putut contribui și în acest sector!

Ferenczi Róbert

Reprezentant Teritorial eChat Anico Kft.