Marcus Security a ales stațiile de emisie-recepție eChat PoC – Studiu de caz

Personal excelent, background tehnologic avansat și parteneriat cu clienții – acestea sunt principiile companiei Marcus Security, care a ales transmițătoarele bazate pe internet eChat ca nou instrument de comunicare.

De la înființarea sa în 2010, Marcus Security, cu sediul în Győr, a crescut și a devenit un jucător important pe piața securității personale și a proprietății. În afară de Győr, este prezentă și în Budapesta, Szombathely, Vas și Zala. Cu o experiență profesională de peste 15 ani, fondatorii companiei au creat o companie organizată și solidă, care oferă servicii de calitate maximă în zone de risc ridicat.

Filozofia lor de bază este că succesul și rezultatele pot fi obținute doar prin muncă de calitate. Onest, dedicat, pregătit profesional și fizic, personal excelent, un background tehnologic avansat și un parteneriat cu clienții săi – acestea sunt principiile pe care Marcus Security funcționează.

Pentru o muncă de calitate în acest domeniu, este esențial să se utilizeze un sistem de comunicații care să asigure o legătură continuă, fiabilă și sigură între colegi.

– Cum a apărut necesitatea unei tehnologii PoC bazate pe internet?

  • Obiectivul principal a fost de a stabili o legătură permanentă și sigură între ofițerii noștri de patrulare aflați în mișcare în Győr și în împrejurimi și sediul central. La început, am luat în considerare un fel de soluție de releu, dar cum acest lucru nu era fezabil, am căutat alte mijloace.

– Ce tehnologie a fost folosită înainte?

  • Avem o experiență îndelungată și pozitivă cu stațiile walkie-talkie Motorola T80. Am închiriat periodic stații radio industriale Motorola în mai multe ocazii și am folosit, de asemenea, telefoane mobile pentru a comunica cu personalul.

– De ce ați ales tehnologia PoC eChat bazată pe internet?

eChat E350G PoC a Marcus Securitynél

  • Nevoia unui sistem radio cu repetitoare a fost prima care a fost identificată pentru a menține colegii în contact pe distanțe lungi și în mișcare. Cu toate acestea, construirea unui astfel de sistem ar fi foarte costisitoare și ar ridica, de asemenea, problema amplasării repetorului.
    Am cerut sfatul unui expert, care ne-a recomandat sistemul eChat și stațiile radio PoC eChat E350 bazate pe internet . Unul dintre avantajele cheie ale produsului a fost faptul că sistemul selectat nu a necesitat instalarea unui repetor și nici măcar un proces de proiectare și aprobare a sistemului, ceea ce a făcut ca implementarea să fie mult mai simplă și mai rentabilă.

– Program demo -înainte de a cumpăra

  • Înainte de a lua decizia finală, am avut ocazia să încercăm produsele pe care doream să le cumpărăm. Personalul nostru a putut testa stațiile în situații reale, pentru a vedea cum funcționează sistemul în aplicații de patrulare, de securitate a evenimentelor, de divertisment și de evenimente sportive și pentru a vedea cât de bine putem profita de avantajele produsului și de caracteristicile aferente.

– Care este experiența dumneavoastră în utilizarea sistemului eChat?

  • În cadrul testelor efectuate în diferite aplicații, aș dori să subliniez avantajul clar al funcționării fără probleme. Performanța bateriei a depășit toate așteptările noastre! În teren, pe o distanță de 12 km, precum și în vehiculul de patrulare pe șosea, comunicarea a fost excelentă. Colegii nu au raportat experiențe negative, iar dispozitivele și sistemul au funcționat peste așteptări.

– Care sunt principalele avantaje ale receptoarelor PoC bazate pe internet?

eChat E350G PoC adóvevő a Marcus Securitynél

  • Stațiile radio bazate pe internet PoC eChat E350 au dimensiuni mult mai mici, ceea ce le face mult mai convenabile de utilizat decât stațiile radio pe care le-am testat până acum. Ușurința de utilizare este, de asemenea, importantă: odată ce noile stații radio au fost în mână, toată lumea a început să comunice cu ușurință după câteva minute. Am avut probleme cu conectivitatea în mașină; colegii au fost nevoiți să coboare din mașină pentru a avea semnal – dar PoC-urile eChat au funcționat bine în mișcare. Aș dori, de asemenea, să subliniez dimensiunile mici ale antenelor, deoarece antenele mai mari pe care le aveau radiourile noastre anterioare, din păcate, s-au rupt în mod regulat în timpul lucrului. Un avantaj clar este raza lungă de acțiune, capacitatea de a urmări pe hartă și faptul că sistemul poate fi extins cu ușurință în orice moment.

– Care sunt planurile dumneavoastră pentru viitor în ceea ce privește utilizarea transceiverului?

  • Am dori să testăm noile radiouri și sistemul la festivaluri; de asemenea, am dori să obținem căști de silicon cu tuburi audio și căști bluetooth pentru stații. Pe termen mai lung, plănuim să ne extindem flota printr-o conversie completă la această tehnologie.

Program de testare Anico demo
Încearcă și tu fără nici o obligație de cumpărare, sistemele noastre de comunicații precum și stațiile noastre de emisie-recepție bazate pe internet! Vă vom ajuta să alegeți tehnologia și tipul care se potrivește cel mai bine condițiilor de lucru ale companiei dumneavoastră și vă vom livra echipamentul de testare gratuit, fără nicio obligație.
Pentru a solicita un transceiver demo, contactați-l pe Șandor Tyurbe , reprezentant vânzări la Anico Kft:
+40-755-300-047, sandor.tyurbe@anico.hu