Comunicarea cu stații PoC eChat la Master Good

Grupul Master Good și-a contactat furnizorul, Aminax Trade Ltd, cu problema că nu au putut comunica cu partea îndepărtată a uzinei în timpul inspecției de control în caz de dezastru.

Master Good este activă în producția integrată de furaje, în creșterea și prelucrarea păsărilor de curte. Grupul este deținut de familia Bárány, cea mai veche dinastie de crescători de păsări din Ungaria.

Compania actuală a început cu 5 persoane în 1994. În 1998 a început o dezvoltare intensă, cu investiții semnificative și o creștere a numărului de angajați. Concurența tot mai mare și provocările constante de pe piață au făcut necesară extinderea domeniului de activitate al companiei, creând o integrare completă a sectorului avicol. Master Good și-a lansat propria marcă de pui unguresc fără OMG, marca emblematică a grupului este Tanyasi Csirke, iar în 2020 au fost achiziționate 100% din acțiunile companiei Sága Foods Zrt.

Aminax Trade Ltd. a fost înființată în 2007 pentru a răspunde nevoilor partenerilor săi din domeniul întreținerii, reparațiilor și renovării industriale. Gama sa de produse în continuă extindere include diverse produse de asamblare, materiale de întreținere, scule electrice și manuale, elemente de fixare, produse chimice și echipamente de siguranță. Compania oferă un serviciu complex partenerilor săi, de la achiziții la consultanță și livrare.

Până în prezent, în unitățile Master Good s-au folosit transmițătoare Motorola (PMR) fără licență de frecvență  pentru comunicațiile în interiorul companiei. Din cauza configurației fabricii (multe clădiri ușoare, uși de incendiu, distanțe mari în interiorul amplasamentului), tehnologia radio convențională nu mai era suficientă, iar stațiile PMR nu ofereau o acoperire suficientă. Prin urmare, trebuia găsită o soluție care să asigure comunicații sigure pe spații mari. Pe de altă parte, sistemele industriale de emisie-recepție cu repetor ar fi fost extrem de costisitoare.

Master Good üzem

Astfel, din punctul de vedere al raportului preț/calitate, sistemul PoC eChat a părut a fi cea mai eficientă soluție.

eChat E350 PoC adóvevők

Soluția:

Stațiile PoC eChat bazate pe internet oferite de Anico Kft.
Momentan folosesc dispozitive  eChat E350 , preconizând achiziția mai multor stații.
Transceiverele sunt utilizate prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Testare înaintede achiziție și implementare

Utilizatorii au testat tehnologia înainte de a o cumpăra. Experiența lor a arătat că transceiverele PoC eChat bazate pe internet au un volum bun și că discuțiile pot fi auzite bine în condiții operaționale. Ceea ce le-a plăcut de asemenea a fost dimensiunea mică a dispozitivului eChat E350.
În locațiile cu acoperire Wi-Fi, terminalele au funcționat bine; acolo unde nu a existat acoperire Wi-Fi, aceasta va fi extinsă în viitor pentru a permite utilizarea transceiverilor în mai multe locații.

Principalele beneficii ale transceiverelor PoC bazate pe internet pentru partenerii noștri

Un aspect foarte important a fost reducerea costurilor în comparație cu instalația de amplificare radio destul de costisitoare. Un alt avantaj, care este important pentru muncă, este raza de acțiune: cu acest sistem, comunicarea în cadrul companiei nu reprezintă o problemă, în ciuda numeroaselor clădiri și a suprafeței mari.

Planuri viitoare de utilizare a stațiilor de emisie-recepție

Transmițătoarele eChat E350 POC bazate pe internet sunt utilizate în prezent pe linia de producție de la unitatea Master Good din Kisvárda. Sunt în curs de negociere cu departamentul de energie pentru achiziționarea de transceivere suplimentare, pentru care compania are nevoie de un transductor de voce (cască cu microfon de gât) care poate fi folosit sub un costum de protecție. Această problemă este în curs de rezolvare și de testare.

Program de testare Anico demo
Încearcă și tu fără nici o obligație de cumpărare, sistemele noastre de comunicații precum și stațiile noastre de emisie-recepție bazate pe internet! Vă vom ajuta să alegeți tehnologia și tipul care se potrivește cel mai bine condițiilor de lucru ale companiei dumneavoastră și vă vom livra echipamentul de testare gratuit, fără nicio obligație.
Pentru a solicita un transceiver demo, contactați-l pe Șandor Tyurbe , reprezentant vânzări la Anico Kft:
+40-755-300-047, sandor.tyurbe@anico.hu