De ce au fost alese stațiile PoC eChat de Spartan Group Austria, care au asigurat paza și ordinea și la Campionate Mondiale – Studiu de caz

Spartan Sicherheitsdienst GmbH, cu sediul în Germania, și filiala sa austriacă, Spartan Group Austria, furnizează servicii de securitate și gestionează evenimente. Printre referințele lor se numără Campionatele Mondiale de schi și gestionarea Campionatelor Mondiale de darts de la Budapesta. Dar indiferent dacă este vorba de un concert într-o arenă imensă sau de un festival cu sute de mii de vizitatori, Spartan nu are nicio problemă cu gestionarea completă a evenimentului, inclusiv toate sarcinile de securitate. Aceștia au experiență anterioară în gestionarea lucrărilor rutiere, în furnizarea de asistență elegantă și orientată către clienți în centrele de desfacere și în securitatea VIP.

Unul dintre cele mai importante instrumente ale acestora este stația, deoarece este esențială pentru comunicarea în grup și continuă cu colegii și pentru a păstra legătura rapid și sigur. Norbert Nagy, director al Spartan Group Austria, căuta o soluție de comunicare corporativă pentru compania sa.

De ce au ales tehnologia PoC eChat bazată pe internet ?

“La Spartan, am folosit stații radio PMR industriale și transmițătoare DMR, precum și o rețea DMR închiriată. Dar acum, cu dezvoltarea continuă a serviciilor și nevoile de afaceri, aveam nevoie de mai mult decât sistemele radio tradiționale existente.”

Compania are o relație de lungă durată cu un expert în tehnologie radio. Și de această dată, au căutat soluția optimă și a prezentat tehnologia bazată pe internet PoCeChat. Prezentarea sistemului și cunoștințele și caracteristicile transceiverelor PoC eChat E350 au convins compania atât de mult încât au decis să le cumpere fără a mai beneficia de perioada de testare oferită.

ZTE eChat e350 adóvevőkSoluția:

Dispozitive:     

Stații  PoC eChat  E350                                            

Conexiune Internet:

2G / 3G / 4G / Wlan                                             

Servicii:
Program dispecerat

“Sistemul PoC eChat  încorporează soluții tehnice care fie nu sunt disponibile în sistemele radio tradiționale, fie ar fi costat bani pe care nu ni-i putem permite acum sau pe care nu-i vom plăti în viitorul apropiat.”

De ați ales Anico și brandul său PoC eChat ?

“Prețul avantajos în comparație cu concurenții nu este deloc neglijabil, iar contactul constant, asistența și posibilitatea de dezvoltare, adică furnizarea continuă de piese de schimb, accesorii și produse conexe, au fost aspecte importante pentru noi.”

Care sunt avantajele emițătorului de emisie-recepție bazat pe internet PoC eChat, cum influențează activitatea?

eChat E350G POC a Spartan Gropu Austria-nál

“Încercăm să folosim toate funcțiile suplimentare ale produsului în activitatea noastră pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și a muncii noastre.

Principalul avantaj al tehnologiei PoC bazate pe internet este raza de acțiune, deoarece poate acoperi orice distanță. Aș dori să evidențiez în mod special utilizarea software-ului de dispecerat, care ne ajută foarte mult la urmărirea perimetrului și asigură un control constant. Sistemul eChat PoC, bazat pe internet, ne face munca mai eficientă, ca să nu mai vorbim de faptul că nu avem nevoie de un repetor, ceea ce ne scutește de o investiție nerealistă și chiar nerambursabilă.

Dimensiunile reduse ale transceiverelor bazate pe internet eChat E350 PoC le fac mult mai discrete și mai elegante decât radiourile DMR de mari dimensiuni, ceea ce reprezintă un aspect foarte important atunci când se lucrează în costum.
Desigur, principalele beneficii comerciale ale transceiverelor PoC bazate pe internet vor deveni evidente în cazul unei utilizări pe termen lung. Sperăm să lucrăm mai îndeaproape cu ei și să le explicăm mai detaliat beneficiile sistemului în cadrul unei viitoare întâlniri față în față.”

Care sunt planurile dvs. de viitor în ceea ce privește utilizarea transceiverilor? 

„În primă fază vrem să mărim flota deci să achiziționăm mai multe dispozitive E350. Plănuim de asemenea achiziția stațiilor  eChat E700 PoC , putem urmări astfel pe afișajul dispozitivului harta perimetrului și mișcările utilizatorilor.

Ne-am uitat și la dispozitivul PoC și DMR combinat de la ZTE, pe care am dori de asemenea să îl încercăm, astfel încât să putem avea o soluție de utilizare mixtă, astfel încât radiourile noastre DMR actuale să poată comunica în continuare.”

Program de testare Anico demo
Încearcă și tu fără nici o obligație de cumpărare, sistemele noastre de comunicații precum și stațiile noastre de emisie-recepție bazate pe internet! Vă vom ajuta să alegeți tehnologia și tipul care se potrivește cel mai bine condițiilor de lucru ale companiei dumneavoastră și vă vom livra echipamentul de testare gratuit, fără nicio obligație.
Pentru a solicita un transceiver demo, contactați-l pe Șandor Tyurbe , reprezentant vânzări la Anico Kft:
+40-755-300-047, sandor.tyurbe@anico.hu