Stația eChat E360 bazată pe internet – cel mai recent model din seria eChat

Cea mai recentă apariție a seriei eChat combină avantajele modelelor E350 și E700: dimensiuni compacte cu ecran de 2,4″ și rază de acțiune nelimitată. Dimensiunea convenabilă a eChat E360, dimensiunea ușor de ținut în mână, afișajul LCD color de mare vizibilitate, bateria de mare capacitate și volumul excelent îl fac alegerea perfectă pentru majoritatea utilizatorilor de la locul de muncă.

Este rezistent la apă și praf IP54 și poate fi utilizat în medii industriale și umede. Cu un afișaj clar, ușor de citit și un sistem de meniu care poate fi utilizat în limba engleză, butoanele tactile de derulare și de apăsare din partea superioară a dispozitivului oferă acces ușor la cele mai importante setări. Durata de viață lungă a bateriei este obținută datorită bateriei mari de 5100 mAh și a unei baze de încărcare de andocare de birou. Și, dacă acest lucru nu este suficient, vă puteți încărca dispozitivul și prin intermediul unui conector USB de tip C*.

În plus față de butonul PTT, există 2 butoane de funcție pe dispozitiv: una pentru meniul principal și cealaltă pentru mesaje sau meniul de dispecerat. În cazul în care în flotă este inclus un program de dispecerat, butonul SOS poate fi utilizat pentru a efectua un apel de urgență către dispecer. Butonul multifuncțional vă permite să setați volumul dorit, să schimbați canalele/grupurile și să vă deplasați prin meniu.

La fel ca și celelalte dispozitive din seria eChat, stația bazată pe internet eChat E360 poate fi conectată atât la dispozitive convenționale, cât și la dispozitive Bluetooth. O varietate de căști cu fir sunt populare, precum și un microfon și o cască Bluetooth fără fir, ceea ce vă permite să lucrați mai confortabil. Oferim ambele tipuri de accesorii.

eChat e360

Parametrii tehnici ai stației PoC bazate pe internet eChat E360:

Specificații generale:
Rețea publică LTE/WCDMA
Benzile de frecvență: LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20/B28
WCDMA B1/B4/B5/B8
Dimensiuni (LxPxLxA) 115,5 × 54,5 × 34,5 mm
Greutate aprox. 250 g (cu antenă și baterie)
Afișaj LCD color de 2,4 inchi, 240×320
Butoane PTT, Function×2, OFF/OFF, SOS, buton multifuncțional
Akkumulátor 18.87Wh(5100mAh,3.7V)
Interfață Type-C (date/audio/încărcare)
Sistem de operare Dispozitiv dezvoltat pentru Android
Chipset Procesor Quad A7
Memorie (RAM+ROM) 512MB + 4GB
WLAN Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4G
Bluetooth BT2.1/4.0
Poziționare GPS/Glonass
Difuzor Difuzor frontal de 36 mm
Slotul pentru card NANO SIM×1
Încărcare Încărcător de birou / USB Type-C (opțiune)
Specificații de mediu:
Intervalul de temperatură de funcționare -20 ℃ ~ +55 ℃
Intervalul de temperatură de depozitare -30 ℃ ~ +70 ℃
ESD IEC 61000-4-2 (nivel 3) ±4kV (contact)±8kV (aer)
Rezistență la praf și apă IP54

*Încărcătorul USB și cablul de încărcare USB de tip C sunt disponibile ca accesorii opționale.Dispozitivul poate fi utilizat numai cu acces la internet (cartelă SIM sau WiFi) și Anico eChat.

Pentru mai multe informații despre produs apăsați.

Program eChat demo

 În cadrul programului de testare Demo avețti posibilitatea să testați timp de o săptămână dispozitivul ales în mediul în care urmează să fie folosit

Solicitare Demo