Vă prezentăm Programul eChat demo!

Doriți să știți cum vă poate ușura munca o stație eChat cu rază de acțiune nelimitată?

♦Ați testa înainte de cumpărare un tip sau altul de stație?

♦ Încă nu ați folosit acest tip de dispozitiv și nu sunteți sigur că va funcționa?

♦Nu sunteți sigur care dispozitiv ar fi cel mai util pentru Dumneavoastră?

Programul Anico DEMO poate oferi răspuns la aceste întrebări!

Vedeți cum funcționează, testați-l  timp de 1 săptămână!

Ce trebuie să fac pentru a solicita un transceiver demo? Faceți clic pe săgeată și completați formularul de cerere de demo!

Mai departe la formularul Anico DEMO

Opiniile Clienților:

Ungvári József
Ungvári József
Marcus Security
Tovább olvasom
"Stațiile radio PoC eChat E350 au dimensiuni mult mai mici, ceea ce le face mai convenabile de utilizat decât stațiile radio pe care le-am testat până acum. Ușurința de utilizare este importantă: toată lumea a reușit să comunice cu ușurință după câteva minute de utilizare a noilor stații radio."
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Spartan Security
Tovább olvasom
"Principalul avantaj al tehnologiei PoC este raza sa de acțiune, deoarece poate acoperi orice distanță. Aș dori să subliniez în mod special utilizarea software-ului de dispecerat, care ne ajută la urmărirea și recuperarea hărților și asigură un control constant. Sistemul eChat PoC ne face munca mai eficientă, ca să nu mai vorbim de faptul că nu este nevoie de un repetor, ceea ce ne scutește de o investiție mare și irealizabilă."
Szlivka Róbert
Szlivka Róbert
Aminax Trade Kft.
Tovább olvasom
"Un aspect foarte important al achiziției a fost reducerea costurilor în comparație cu un sistem de amplificare radio destul de scump. Un alt avantaj, care este important pentru muncă, este raza de acțiune: cu acest sistem, comunicarea în cadrul companiei nu reprezintă o problemă, în ciuda numeroaselor clădiri și a suprafeței mari."
Előző
Következő

Posturi de blog conexe:

Formular solicitare test eChat DEMO:

În termen de 1-2 zile lucrătoare după ce ați furnizat datele dumneavoastră, un coleg vă va contacta pentru a vă explica detaliile cererii de demo. Puteți testa transmițătoarele demo eChat timp de o săptămână, iar noi vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie înainte de a începe testarea. Încercarea nu implică nicio obligație de cumpărare!

Având în vedere situația actuală a virusului, vom livra transceiverele noastre proaspăt dezinfectate prin curier la sediul clientului și, după ce vă vom informa telefonic, vă vom ajuta la instalare în timpul unei întâlniri Zoom, dacă este necesar.

Solicitare Demo