MONITORIZARE CU ÎNREGISTRAREA CONVORBIRILOR ÎN PROGRAMUL DE DISPECERAT ECHAT

ASISTAREA MONITORIZĂRII CU ÎNREGISTRAREA CONVORBIRILOR ÎN PROGRAMUL DE DISPECERAT ECHAT

Una dintre sarcinile consumatoare de timp și adesea nepopulare din cadrul companiilor de securitate este înregistrarea evenimentelor. Fie că este vorba de un jurnal de patrulare sau de o înregistrare după un incident. Sistemul de emisie-recepție eChat de la Anico poate fi de mare ajutor prin înregistrarea conversațiilor prin radio. În mod implicit, sistemul eChat nu înregistrează discuțiile radio, dar acest lucru poate fi activat separat în programul de dispecerat eChat și pe stațiile radio. La dispeceratul și la transmițătoarele eChat E700 PoC, discuția este înregistrată în memoria de rezervă în format MP3, în timp ce la radiourile E350 sunt înregistrate ultimele 20 de conversații.

Să vedem la o înregistrare vocală de bază: Jurnal de patrulare pe timp de noapte:

Patrula pornește pe traseu și se prezintă la punctele de control de pe traseu, de exemplu, pentru a raporta ceea ce a văzut sau auzit. În cazul în care apare un incident, acesta poate, de asemenea, să îl raporteze imediat prin radio. Transceiverul PoC eChat E700 înregistrează tot traficul de vorbire, care poate fi descărcat pe un PC de către dispecer sau de către persoana responsabilă la sfârșitul turei. Acest lucru poate fi chiar arhivat electronic împreună cu coordonatele GPS ale traseului de patrulare. Conversațiile înregistrate, adică fișierele audio MP3 salvate, pot fi reascultate în orice moment, analizate și utilizate pentru a reconstitui evenimentul. Acest lucru face ca înregistrarea să fie mult mai ușoară, mai precisă și mai rapidă decât dacă ar trebui să se interogheze patrula la întoarcere și apoi să se noteze ceea ce s-a spus pe baza interogatoriului.

În înregistrarea traficului vocal, auzim exact ceea ce s-a spus atunci și acolo. Fără ceartă, fără “mi-am amintit greșit”. În cazul unui litigiu, înregistrarea electronică a vorbirii oferă dovezi incontestabile, protejând astfel profesioniștii din domeniul securității.

Prin urmare, înregistrarea convorbirii în cadrul software-ului de dispecerat eChat facilitează semnificativ păstrarea unui jurnal al unui accident, al unui eveniment special sau pur și simplu al fluxului de lucru zilnic.

Dacă doriți să încercați dispozitivele eChat și software-ul de dispecerat eChat, completați formularul de solicitare a unui test , iar colegii noștri vă vor contacta pentru a vă oferi detalii.

Solicitare Demo