Sistemul Anico eChat: îmbunătățiri în 2021

Sistemul de emisie-recepție bazat pe internet Anico eChat. a fost dezvoltat de Caltta, divizia de tehnologie radio a ZTE. Când noi, cei de la Anico, am întâlnit pentru prima dată sistemul și am încercat dispozitivele disponibile la acea vreme, a devenit clar că tehnologia merită să fie introdusă în Ungaria și în Uniunea Europeană. Calitatea și fiabilitatea dispozitivelor și a software-ului se caracterizează prin faptul că Caltta le-a dezvoltat în primul rând pentru flotele multiutilizatoare ale organizațiilor guvernamentale și publice.

Cu toate acestea, a devenit, de asemenea, clar că logica urmată în dezvoltarea eChat, care a fost concepută pentru a deservi flote mari de utilizatori publici, nu este neapărat ideală pentru utilizatorii cu un număr mai mic de emițătoare. În plus, au fost necesare o serie de modificări minore pentru a adapta sistemul la nevoile abonaților europeni, în special ale celor din Ungaria.

Despre parcul de servere din Ungaria

Înainte de lansarea pe piață, am convenit cu Caltta să dezvoltăm în mod continuu toate elementele sistemului (transceivere, software care rulează pe dispozitive, software de dispecerizare, software de server, accesorii etc.) pe baza cererilor și planurilor companiei noastre.

Primul și cel mai important pas a fost furnizarea parcului complet de servere pentru sistem de către compania noastră Anico Kft Serverele sunt conectate la internet prin intermediul unei rețele redundante, cu lățime de bandă mare, într-o sală de servere securizată din Ungaria. Astfel, se asigură că emițătoarele din sistem ajung unele la altele cu o întârziere minimă posibilă în Ungaria și în UE și că toate pachetele de date nu ocolesc Pământul atunci când doi utilizatori din Ungaria vorbesc între ei. În plus, deoarece serverele sunt localizate fizic în Ungaria, compania noastră poate asigura o monitorizare continuă a serverelor, ceea ce înseamnă o securitate sporită a datelor, pe lângă securitatea operațională, în conformitate cu reglementările și cerințele UE.

Dezvoltare software pentru serverul eChat

Modificările și îmbunătățirile pe care le-am solicitat pentru software-ul serverului permit organizațiilor de toate dimensiunile și scopurile să creeze rapid și flexibil flote simple sau flote formate din mai multe suborganizații. Este deja posibil să se creeze așa-numitele grupuri de vorbire colaborativă între flotele individuale ale companiilor care cooperează mai puțin sau mai strâns între ele, chiar și pentru utilizare comună.

Acordul privind cartela SIM

Deoarece mai mulți abonați au indicat că ar dori să utilizeze cartelele SIM de internet mobil de la compania noastră pentru a folosi stațiile eChat bazate pe internet, am semnat un acord cu Telekom și am dezvoltat un pachet tarifar special care permite utilizarea fără probleme a transmițătoarelor Anico eChat în Ungaria și în UE. Oferim acest pachet tarifar în principal pentru modelele fără ecran tactil.

Dezvoltările care se realizează în 2021

Noi, cei de la Anico, testăm în mod constant sistemul și, pe baza feedback-ului primit de la abonații noștri, am solicitat deja producătorului mai multe îmbunătățiri, care au făcut ca funcționarea dispozitivelor și a software-ului dedispecerat să fie mai stabilă, mai convenabilă și mai logică. Compatibilitatea cu accesoriile Bluetooth a fost îmbunătățită, la fel ca și stabilitatea comutării rețelei. De asemenea, au fost adăugate unele caracteristici noi, cum ar fi funcția de înregistrare vocală de pe E350, care vă permite să ascultați ultimele câteva mesaje dintr-un grup de discuții.

Vor fi multe alte îmbunătățiri în lunile următoare; o serie de caracteristici noi pe care le-am solicitat vor fi disponibile în curând, iar noi tipuri de dispozitive și accesorii vor fi adăugate la gama de produse.

Funcția de monitorizare și înregistrare a patrulării

Pe baza feedback-ului primit de la abonații noștri de la serviciile de pază și protecție, intenționăm să extindem funcțiile de monitorizare și înregistrare a patrulării. Va fi posibil să se permită patrulelor să se înregistreze manual atunci când ajung în puncte predefinite sau să aibă dispozitive încorporate în dispozitive pentru a înregistra traseul parcurs în exterior și chiar în interior, cu instalarea unor dispozitive hardware adecvate. Registrul de intrări și ieșiri va fi astfel ușor de recuperat și de procesat.

Actualizări OTA (over the air)

În viitorul apropiat, ne așteptăm ca transceiverele să poată fi gestionate de la distanță. Acest lucru va permite companiei să livreze noi dispozitive clienților, să le adauge la o flotă sau să modifice anumite setări mult mai rapid decât până acum, deoarece nu va fi neapărat necesară conectarea fizică a dispozitivelor la un computer din centrul de service pentru a le programa.

Programul de vânzări și demonstrații eChat

Pe lângă îmbunătățirile tehnice, echipa noastră lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți procesele de service și de vânzare. Avem mare grijă să ne informăm clienții cu privire la echipamente, software și noile tehnologii. În acest scop, am realizat numeroase descrieri și tutoriale video.

În cadrul programului de testare demo, oricine poate încerca dispozitivele în locația în care vor fi utilizate în viitor și, de obicei, putem livra imediat dispozitivele comandate din stoc.

Dacă doriți să încercați dispozitivele eChat, completați formularul de solicitare testare Demo și unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru a vă oferi detalii.

Solicitare Demo