EXTRA FUNCȚII ÎN SISTEMUL ECHAT

În ultimele șase luni, au apărut două funcții importante ale eChat care merită analizate. Acestea sunt funcțiile de înregistrare vocală și de apel video. În această postare pe blog, dorim să le prezentăm.

Înregistrarea vocală

O nouă funcție a fost adăugată la eChat cu înregistrarea vocală pe server. Înregistrarea vocală era deja o funcție suplimentară utilă pentru radiouri. Unitățile de bază pot înregistra douăzeci de distribuții PTT, în timp ce unitățile E700 și E720 pot înregistra până la o mie. În plus, Dispeceratul poate înregistra, de asemenea, traficul de voce, dar numai online.

În multe cazuri, s-a dovedit a fi utilă înregistrarea PTT familiară de pe radioul E700, care a stocat traficul vocal separat zilnic, cu un ID și o dată. Cu toate acestea, putea înregistra doar canalul de lucru specific. Dispecerul putea înregistra traficul de vorbire doar online, dar nu și defalcat în funcție de transmisie. Aceste neajunsuri au fost rezolvate acum prin dezvoltarea eChat.

Noul proces de înregistrare înregistrează acum și atunci când dispecerul este offline. În plus, grupul înregistrează, de asemenea, apelurile private și full-duplex. În prezent, înregistrările sunt stocate timp de 7 zile, iar în această perioadă se poate face un număr nelimitat de înregistrări. Canalul deschis grupează, de asemenea, transmisiunile în timp real în sistem. Acest lucru facilitează găsirea transmisiunilor efectuate în același timp în același timp. Puteți prelua trnasmisiile deja înregistrate de la dispeceratul flotei, accesând Rapoarte/Înregistrări și selectând traficul vocal înregistrat. Sunt furnizate fișiere audio în format MP3, astfel încât acestea să poată fi ușor de ascultat și stocat.

eChat

Locația fișierului descărcat este atribuită de către dispecerul din sistem.

eChat dispatcher

În prezent, funcția de înregistrare vocală este disponibilă gratuit pentru utilizatorii eChat. (Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa de asistență eChat, care, de asemenea, va activa această funcție!)

Funcția de rechemare video

Pe lângă înregistrarea vocală, apelurile și înregistrările video sunt, de asemenea, o noutate în eChat. În prezent, avem trei dispozitive care pot utiliza această funcție:

Nu numai că putem prelua imagini video de la dispecerat, dar și transmițătorii cu autorizația corespunzătoare pot prelua imagini video de la camera video a unui alt utilizator.

De ce este utilă funcția de apelare video de pe stațiile de emisie-recepție?

Aceasta poate fi utilă în cazul locurilor de muncă în care timpii de reacție rapidă și documentarea video a sarcinilor sunt importante. Principalul lor avantaj este că, cu autorizația utilizatorului, pot prelua instantaneu imaginea camerei de luat vederi a terminalului fără intervenție, economisind timp și ajutând operatorul de emisie-recepție de serviciu. Nu este nevoie să înregistreze un eveniment specific și să îl trimită separat. În plus, înregistrările video rămân în cadrul sistemului eChat, accesibile doar dispecerilor.

Funcții active:

  • Recuperarea instantanee a imaginilor camerelor de luat vederi ale stațiilor
  • Partajarea unei imagini de cameră capturate cu alți utilizatori (funcție de expediere)
  • Afișarea imaginii camerei pe hartă
  • Înregistrarea automată a materialului video recuperat pe server cu o perioadă de stocare de 7 zile
  • Recuperarea directă a imaginilor video de pe dispozitivele altor utilizatori prin intermediul stațiilor radio E690, E700 și E720

De asemenea, puteți testa funcția de recuperare video. Dacă nu aveți un emițător-receptor eChat cu funcție video, dar doriți să testați această funcție, iată șansa dumneavoastră. Indicați-ne intenția dumneavoastră de a testa și vă vom pune la dispoziție transceivere eChat E700 pentru a putea încerca această funcție.

Funcția de recuperare video poate fi accesată prin achizitia licențelor lunare/anuale după testarea gratuită.

(Pentru mai multe informații, contactați serviciul de asistență pentru clienți eChat, care activează, funcția!)