Experiența KBSZ cu stațiile radio ECHAT

KBSZ (Compania non-profit de securitate și siguranță publică) este angajată în monitorizarea la distanță, astfel încât comunicarea constantă și stabilă între dispeceri și ofițerii de patrulare este esențială în activitatea lor. Cu toate acestea, sistemul lor de comunicații s-a confruntat cu provocări – am întrebat personalul companiei despre acestea.

Serviciul de securitate publică și de pază fără scop lucrativ (KBSZ) oferă servicii de securitate în districtul XVI și Csömör din 2005, dar personalul său are o experiență profesională de peste 20 de ani. Sarcinile lor includ instalarea sistemelor de alarmă, a sistemelor de camere, a sistemelor de supraveghere de la distanță în interior și în exterior și intervenția la fața locului în caz de alarmă. Aceștia sunt pregătiți să protejeze locuințele clienților lor 24 de ore pe zi, acționând într-o zonă teritorială concentrată, cu mai multe vehicule la datorie în același timp, sub controlul centrului lor de dispecerat.

Problema de soluționat

Anterior, am folosit transmițătoare radio VHF pentru a comunica cu personalul nostru, dar, din păcate, în unele părți ale zonelor pe care le monitorizăm, au existat locații în care comunicarea a fost intermitentă sau nu a existat niciun contact radio între colegii noștri de patrulare și dispecerii noștri. Datorită unui buletin informativ, am descoperit această nouă tehnologie, sistemul de comunicații radio bazat pe internet eChat PoC, operat de Anico.

Soluția

Sistemul de control și dispecerizare eChat

Dispozitive PoC eChat E350 bazate pe internet

TESTARE înainte de achiziție

Am avut posibilitatea de a testa tehnologia înainte de a o cumpăra, astfel încât am avut ocazia de a testa sistemul de emisie-recepție eChat bazat pe internet în lumea reală a muncii noastre. Experiența noastră în timpul testului a fost numai pozitivă, deoarece a eliminat întreruperile în comunicarea dintre angajații noștri. Prin urmare, experiența testelor ne-a convins în mod clar că această tehnologie va fi cea mai potrivită pentru o comunicare stabilă și continuă, care este esențială pentru activitatea noastră.

Un factor decisiv în alegerea noastră atunci când ne-am dezvoltat sistemul de comunicare a fost faptul că am avut posibilitatea de a testa sistemul într-o situație reală înainte de a-l cumpăra, astfel încât am știut cu siguranță ce primim pentru banii noștri.

Avantajele stațiilor PoC eChat

Folosim stațiile de emisie-recepție eChat E350, care sunt ușor de învățat, iar patrulele noastre au putut să le folosească imediat, fără erori, în toate regiunile pe care le monitorizăm. Pentru noi, butonul de panică este deosebit de util, deoarece, din păcate, există situații în care colegii noștri au nevoie de sprijinul patrulei.

Sistemul de control și dispecerizare eChat le permite dispecerilor noștri să monitorizeze pe hartă locația și mișcările tuturor patrulelor noastre. Capacitatea de a înregistra toate conversațiile în sistemul de dispecerat este benefică în multe feluri, dar ajută la redactarea rapoartelor zilnice.

Datorită tehnologiei bazate pe internet, sistemul eChat asigură o conexiune sigură între dispozitive, inclusiv cu personalul nostru. De aceea, planurile noastre de viitor includ creșterea numărului de transceivere eChat pe măsură ce compania noastră se dezvoltă.

 

Programul de testare Anico demo

Încercați sistemele noastre de radiocomunicații și stațiile de emisie-recepție gratuit și fără niciun angajament!
Vă vom ajuta să alegeți tehnologia și modelul care se potrivesc cel mai bine mediului de lucru al companiei dumneavoastră; veți primi echipamente de testare, astfel încât să puteți experimenta înainte de a cumpăra.

Și este GRATUIT, fără niciun angajament!

Solicitare Demo

P