eChat Gateway – stații tradiționale și PoC, sau mai multe locații într-un singur sistem

Utilizați aparatele radio tradiționale și dispozitivele PoC eChat bazate pe internet în același sistem!

Atunci când implementați dispozitive bazate pe internet, nu trebuie să renunțați la transmițătoarele industriale existente și bine dovedite, deoarece eChat Gateway vă permite să conectați canalele de la sistemele radio existente la grupurile de discuții ale noului sistem eChat bazat pe internet. Aceasta înseamnă că toată distribuția de pe canalul corespunzător sau din grupul de vorbire corespunzător va fi auzită pe celelalte dispozitive tehnologice.

Prin instalarea unei pasarele, puteți conecta un canal radio (simplex sau repetitor) la un grup de discuții eChat. Circuitele controlate de microprocesor ale Gateway se ocupă de comutarea automată a transmisiei între cele două tehnologii diferite, precum și de potrivirea diferitelor niveluri de semnal de frecvență audio și de monitorizarea sistemului (watchdog).

Gateway-ul eChat și transceiverul conectat la acesta trebuie amplasate într-un punct în care să poată ajunge cel mai bine la repetorul propriului sistem radio și, în cazul unui sistem simplex, la cele mai multe dispozitive posibile. Pentru a vă conecta la sistemul eChat, este necesară o cartelă SIM și o acoperire de internet mobil în bandă largă sau acces Wi-Fi.

Conectați-vă punctele de lucru cu eChat Gateway!

În cazul în care compania dumneavoastră are un sistem radio local în mai multe locații, le puteți conecta între ele prin intermediul stațiilor eChat Gateway pe internet.

eChat Gateway ábra

Cheltuieli periodice programate în locul unei investiții unice mari!

Doriți să treceți la un sistem eChat modern, bazat pe internet, dar nu vreți să înlocuiți deodată emițătoarele tradiționale pe care le aveți deja ? Cu Gateway, acest lucru nu este o problemă; vă puteți gestiona investiția în etape, într-un ritm care se potrivește afacerii dumneavoastră.

Creșteți raza de acțiune în mod rentabil!

Dacă nu toți angajații au nevoie de funcțiile avansate ale eChat, puteți reduce costul extinderii gamei prin menținerea unui sistem mixt.
În cazul în care personalul dvs. utilizează în cea mai mare parte emițătoarele-receptoare tradiționale existente în cadrul unui amplasament, dar uneori trebuie să rămână în contact cu colegii care lucrează în afara amplasamentului, este suficient ca personalul din afara amplasamentului să utilizeze dispozive eChat .