De ce o stație cu TV color? – Prezentarea stației eChat E700

“De ce ai nevoie de TV color pe o stație de emisie-recepție?”

Această întrebare mi-a fost pusă de un prieten acum câțiva ani, când mi-am cumpărat un nou transmițător cu ecran tactil; și am postat cu mândrie fotografia lui pe internet. A vrut să fie o glumă, ca un bătrân pasionat de radio, a încercat doar să fie amuzant. “Un walkie-talkie este pentru a vorbi; este conceput pentru asta, să nu complicăm lucrurile. Acesta ar trebui să arate exact ceea ce trebuie să comunicați. Orice altceva în afară de asta este o distragere a atenției de la activitatea pentru care îl folosim.”

Există, desigur, un adevăr în acest argument. Un aparat de emisie-recepție, în special atunci când este utilizat ca instrument de lucru, trebuie să fie în primul rând fiabil. Cu cât sunt mai puține butoane, cu cât sunt mai puține funcții reglabile, cu atât sunteți mai sigur că nu veți declanșa ceva din greșeală. Principalul lucru este să rămâi disponibil; sau pur și simplu să apeși butonul PTT și să fii auzit de ceilalți.

În același timp, tehnologia evoluează și, odată cu ea, și nevoile utilizatorilor. Îmi amintesc cât de mulți oameni credeau că primele telefoane mobile cu cameră foto erau o prostie, iar ecranul tactil era și mai inutil. Astăzi suntem obișnuiți să folosim dispozitive inteligente, iar telefoanele noastre sunt probabil cele mai puțin telefoane, excluzând multe alte dispozitive. În buzunarele noastre se află un gadget universal care poate oferi un fel de soluție la aproape orice sarcină sau problemă.

eChat E700 POC internetalapú adóvevő

Dispozitivul eChat E700 este mai mult decât o simplă stație de emisie-recepție

Transceiverul bazat pe internet eChat E700 poate fi utilizat în același mod ca și modelele mai mici fără ecran tactil (E350, E360): apăsați butonul PTT de pe partea laterală a dispozitivului în timp ce vorbiți și numai după ce eliberați butonul veți auzi interlocutorul. Dar este, de asemenea, un smartphone Android în toată regula, așa că puteți citi e-mailul, consulta un site web sau rula câteva aplicații de care aveți nevoie.

Dar principalul punct forte al eChat E700 nu este acesta, ci faptul că vă permite să urmăriți pe o hartă mișcările tuturor transmițătoarelor eChat, să vedeți cine se află unde și să luați deciziile de care aveți nevoie pentru a vă organiza munca în mod eficient. Ecranul tactil facilitează trimiterea de mesaje text sau chiar de mesaje multimedia, fotografii și videoclipuri, dacă destinatarul folosește un dispozitiv cu ecran tactil. Este, de asemenea, un mod convenabil de a efectua apeluri de grup sau chiar apeluri private.

În ce cazuri pot fi utile caracteristicile suplimentare ale emițătorului-receptor eChat E700?

Aveți o alarmă și doriți ca cel mai apropiat coleg să ajungă imediat la fața locului? Deschidem harta și vedem ce post de radio se află în apropiere. Trebuie doar să apăsăm butonul de transmisie de pe partea laterală a dispozitivului și putem apela colegul din grup sau chiar să facem un apel direct, duplex, pe care doar el sau ea îl va auzi.

Doriți să luați legătura cu un coleg, dar nu aveți niciun răspuns? Harta va afișa, de asemenea, ultima poziție a emițătorului-emițător indisponibil în acel moment, astfel încât, dacă un dispozitiv este oprit sau se află într-o locație în care nu poate ajunge la rețea, vom ști unde a fost disponibil ultima dată și vom putea folosi acest lucru pentru a lua o decizie: să încercăm să ajungem la el prin alte mijloace, să trimitem pe cineva să îl caute sau să așteptăm să se termine într-o clădire fără acoperire de internet mobil la adresa respectivă.

Cui recomandăm stația de emisie-recepție eChat E700?

Transceiverul eChat E700 bazat pe internet este recomandat în special pentru liderii de echipă care se află pe teren și trebuie să ia decizii, să dea instrucțiuni și, dacă este necesar, să dea telefoane. În plus, eChat E700 este, de asemenea, dispozitivul ideal pentru a partaja fotografii sau clipuri video scurte utile sau necesare; de exemplu, pentru a arăta ce sau pe cine ar trebui să caute la fața locului un coleg de la un serviciu de securitate pe teren.

Pe lângă numeroasele avantaje ale radiourilor inteligente, este important de menționat dezavantajele în comparație cu modelele eChat fără ecran tactil: consumul mai mare de energie al ecranului înseamnă că este posibil ca dispozitivul să trebuiască să fie încărcat mai des. Din fericire, bateria de mare capacitate a dispozitivului durează mult timp; dar dacă nu este suficient, nu este nicio problemă, dispozitivul poate fi încărcat cu orice încărcător micro USB standard sau powerbank. Dacă utilizați dispozitivul în mod intensiv, poate ca smartphone, este posibil să aveți nevoie de o lățime de bandă mai mare de date pentru internet mobil și de o cartelă SIM care poate gestiona atât date, cât și apeluri.

Dacă doriți să încercați sistemul și dispozitivele eChat, completați formularul  demo accesînd acest link, și colegii noștrii vă vor contacta pentru detalii.

Solicitare Demo